Kvalifikacije za Eurobasket 2021:

Hrvatska - Švedska 72-56 Nizozemska - Hrvatska Ponedjeljak, 24.02. - 19:30 sati

Time-out
Cetina i bivši igrači Alkar igraju za Ivana Omrčena

Cetina i bivši igrači Alkar igraju za Ivana Omrčena

Autor: Basketball.hr Plavi stroj Photo: Plavi stroj

Bivši igrač Cetine i Alkara bori se s opakom bolešću.

Nadasve humana gesta ove nedjelje održat će se u triljskoj dvorani koja će postati poprište još jednog događaja velikog ljudskog srca. “Prijatelji za Ivana” naziv je humanitarne utakmice u organizaciji KK Cetina Trilj, a za pomoć teško oboljelom igraču Ivanu Omrčen, piše portal Plavi stroj. 

Svjedoci smo kako ubrzane životne navike i surova svakodnevnica iz dana u dan kao sumu svega iznjedri sve više problema i slučajeva kao što je onaj Ivana Omrčena, bivšeg igrača Cetine i Alkara koji muku muči s malignom bolešću.

Takvo saznanje bilo je povod upravi Cetine da kao potez organizira humanitarnu utakmicu u kojoj će sva prikupljena i donirana sredstva biti za Ivana. S jedne strane zaigrat će KK Certina, a s druge bivši igrači KK Alkar. 

Humana gesta u triljskoj sportskoj dvorani bit će ove nedjelje, 3. ožujka od 18 sati stoga poziva ne nedostaje jer su Cetinjani, što su već mnogo puta pokazali, uvijek tu kada je najpotrebnije.

Svi oni koji neće biti u prilici sudjelovati u odi humanosti u Trilju u nedjelju svoj prilog mogu donirati na Ivanov IBAN račun: HR4823900013218257441.