Hrvatska
Cibona bez četiri igrača iz 'primarne rotacije' dočekuje Cedevitu

Cibona bez četiri igrača iz 'primarne rotacije' dočekuje Cedevitu

Autor: KK Cibona

Košarkaši Cibone u nedjelju, 15.travnja u 17:05 sati u Domu Dražena Petrovića u 23. kolu HT Premijer lige dočekuju gradskog rivala Cedevitu.

Trener Cibone Ante Nazor na raspolaganju neće imati sve igrače. Iz primarne rotacije nedostaju čak četiri igrača Tomas, Geramipoor, Bošnjak i Bilinovac koji će zbog ozljeda propustiti gradski derbi.

” Što se tiče Cedevite ne treba trošiti riječi. Odigrali su polufinalnu seriju ABA lige na vrhunskom nivou, posebno u obrani. Serija se okrenula na stranu Budućnosti, ali te periode kvalitetne igre moramo uzeti maksimalno ozbiljno. U svim elementima obrambenim, trkačkim i napadačkim trebamo dostojno parirati protivniku unatoč svim našim problema što se tiče pada forme i ozljeda”, izjavio je Ante Nazor u uvodu današnje konferencije za medije.

“Ozljeđena su nam četiri igrača iz primarne rotacije, ali ćemo nastojati iskoristit maksimum iz ove utakmice te rasporediti povjerenje i minute na svim pozicijama. Želimo vratiti timsku igru koja nas je krasila u onim periodima kada smo najbolje igrali” , izjavio je prvi strateg Cibosa.

” Ova nam utakmica rezultatski prije same završnice ne znači puno. Ulazimo u nju s dosta ozljeđenih igrača i ne baš u nekoj blistavoj formi. Nadam se da ćemo se do završnice spremiti i odigrati na dobrom nivou. Utakmice protiv Cedevite su uvijek zanimljive. Mi smo gradski rivali i bez obzira na to što su oni u ovom trenutku spremniji, odmorniji i kvalitetniji od nas nećemo se predati” , istaknuo je Cibonin igrač Luka Žorić.

Ulaznice za utakmice mogu se kupiti online putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.