Hrvatska
Cibona bez Vrankovića i Gnjidića uvjerljivo pobijedila Cedevitu Junior

Cibona bez Vrankovića i Gnjidića uvjerljivo pobijedila Cedevitu Junior

Pripremna utakmica.

U prvoj pripremnoj utakmici Cibona je u Draženovom domu pobijedila Cedevitu Junior rezultatom 92-62.

U redovima Vukova istaknuli su se Josip Popić i Danko Branković sa 14 poena, Krešimir Radovčić je zabio 13, a Amar Gegić, Mateo Drežnjak i Nathan Reuvers su dodali po 11.

Zbog ozljeda koje su lakše prirode u sastavu nisu bili Antonio Vranković i Lovro Gnjidić, no trebali bi biti spremni za sljedeću pripremnu utakmicu.

Vladimir Jovanović, trener Cibone:

Prva kontrolna utakmica. Vidjelo se da su igrači umorni, ali i nervozni i željni da odigraju dobro. Normalno je za ovaj dio sezone da smo pravili dosta grešaka, ali naša individualna kvaliteta i čvrstina su došli do izražaja. Rezultat na kraju nije ni važan već je važno da ispravimo neke stvari koje su bile loše i da svaku utakmicu budemo sve bolji i bolji. Ekipa Cedevite je isto pokazala svoju kvalitetu, a mi idemo dalje, u utorak nas čeka nova utakmica.

Damir Mulaomerović, trener Cedevite Junior:

Mogu biti zadovoljan s prvim poluvremenom,  s drugim ne, ipak je Cibona krenula 7 dana prije nas s pripremama. Cibona ima jako dobru ekipu i širinu na klupi i mislim da smo bili dobri prvih 20 minuta, drugih 20 minuta možemo zaboraviti. Dobro je da se ovakve stvari događaju u početnoj fazi priprema. Još su nam noge teške. Ciboni čestitam, mislim da imaju stvarno dobru, talentiranu ekipu i dosta opcija na svim pozicijama i sve najbolje im želim.