Hrvatska
Cibona je već u prvom poluvremenu u Osijeku bila na +28

Cibona je već u prvom poluvremenu u Osijeku bila na +28

Autor: KK Vrijednosnice Osijek Photo: KK Vrijednosnice Osijek

Na povratku iz Čačka za Zagreb...

Cibona je u Osijeku upisala novu pobjedu u HT premijer ligi. 

Cibona je od početka nametnula svoj ritam utakmice koji su Vrijednosnice teško pratile. Gosti su na kraju prve četvrtine vodili 23:9 a najveće vodstvo u utakmici imali su u 18.minuti od +28 za 18:46. 

Nakon odmora Brokeri su uspjeli malo smanjiti vodstvo iskusnije protivničke ekipe koja je zaključila utakmicu rezultatom 56:77.

Za Vrijednosnice Osijek najviše koševa postigao je Topolović 23 poena a za Cibonu Branković 13 te Vranković i Mustapić po 10.

Vrijednosnice: Makoi 4, Lisica 12, Porobić 1, Bošnjak 5, Topolović 23, Tomić, Grušanović 7, Tomljenović 2, Tokić, Špehar, Kuany 2, Jurić

Cibona: Vujović 9, Prkačin 4, Gegić 4, Branković 13, Drežnjak 8, Radovčić, Vranković 10, Mustapić 10, Majcunić 5, Gnjidić, Reuvers 7, Nakić 7 

Izjave: 

Trener Vrijednosnica - Marko Mandić:

Čestitam ekipi Cibone na pobjedi. Vidjelo se od početka da je to kvalitetnija ekipa, ja sam dao svim igračima priliku na određenu minutažu kako bi mogli uigrati neke kombinacije za nastavak prvenstva. Okrećemo se sljedećoj utakmici protiv Gorice. 

Igrač Vrijednosnica - Marin Jurić: 

Energetski smo bili dobri, Cibona je iskusna ekipa, čestitam im na pobjedi a mi idemo dalje. 

Trener Cibone - Vladimir Jovanović: 

Čestitam ekipi na pobjedi. Iako smo jučer igrali utakmicu mislim da smo našli dovoljno energije i rotacije da utakmicu izguramo na najbolji mogući način. Čestitam momcima još jedanput, ekipi Osijeka želim puno sreće dalje. 

Igrač Cibone - Amar Gegić: 

Od početka smo krenuli fokusirano, kontrolirali smo čitavu utakmicu i došli do pobjede. Okrećemo se novoj utakmici protiv Šibenke sljedeće kolo. 

Standings provided by SofaScore LiveScore