Hrvatska
Regija
Cibona kod Mege bez Reynoldsa, Novačić upitan

Cibona kod Mege bez Reynoldsa, Novačić upitan

Kako zaustaviti Petruševa i Simonovića?

U nedjelju u popularnom terminu u 12.00 sati Cibona će u Beogradu odigrati utakmicu 16. kola ABA lige protiv Mege Soccerbet.

Kod Cibone se od ozljede još uvijek nije oporavio Scottie Reynolds, a zbog udarca u stopalo upitan je i Ivan Novačić.

Na put se kreće danas u 15.00 sati, a prije polaska svoja su očekivanja iznijeli trener Velić i Toni Nakić.

Ivan Velić:

Znamo svi u kojem smjeru Mega ide svih ovih godina. Mlada su momčad sa puno NBA potencijala, prvenstveno mislim na Petruševa i Simonovića koji su dva ključna igrača u tom timu po svemu. Pokrivaju pozicije 4 i 5, a imaju košarkaško razumijevanje kao bekovi. U njima čuči ogroman potencijal i njihova NBA budućnost je neupitna. Na nama je da ih timskom igrom zatvorimo. Uz njih dvojicu imaju još ozbiljnih igrača i sigurno nas očekuje teška i zahtjevna utakmica. Imamo dosta problema s ozljedama, nikako da nas to prestane tištiti. Na toj utakmici ćemo biti lišeni usluga Reynoldsa i vrlo vjerojatno Novačića. Igrači koji budu u rosteru će napraviti sve da dođemo do dobre igre i da iskoristimo šansu ako nam se ukaže, a vjerujem da će biti šanse za nas u toj utakmici.

Toni Nakić:

Sutra nas čeka teška utakmica u kojoj ćemo morati energetski odgovoriti Megi. Oni puno trče, mlada su ekipa. Imaju 2 jaka igrača u reketu, Petruševa i Simonovića. Ako njih uspijemo zatvoriti imat, ćemo šanse za pobjedu. Dobro treniramo, dobro radimo i svakako ćemo se dizati. To možemo pokazati već sutra.

Prijenos utakmice će biti na Areni Sport 1.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore