Hrvatska
Cibona u Dubravi službeno nakon dugih 11 godina, Krunić obećava veliku borbenost

Cibona u Dubravi službeno nakon dugih 11 godina, Krunić obećava veliku borbenost

Autor: KK Dubrava

HT Premijer liga.

Dubrava Furnir će u 3.kolu HT Premijer lige u utorak, 15.listopada od 19 sati u SD Dubrava ugostiti Cibonu. Aktualni prvaci Hrvatske u Dubravu dolaze nakon više od jedanaest godina u jednoj službenoj utakmici.

- Mi smo svi presretni što nakon toliko godina dolazi Cibona u Dubravu. Ja kao trener mogu samo obećati da će se moji momci boriti i želio bi da primimo što manje lakih poena. Nadam se da možemo dobro izgledati kao momčad i u obrani i u napadu. Naravno je Cibona veliki favorit. Igrati protiv Cibone kao prvaka Hrvatske pred punom dvoranom je svakako veliki motiv. Mi u ova dva iduća susreta protiv Cibone i Zadra idemo pružiti što bolji otopr i da naši mladi igrači vide gdje su u ovom trenutku u odnosu na klubove koji igraju u ABA ligi. Mislim da nas Cibona sigurno neće podcijeniti, kaže trener Darko Krunić.

Nakon pobjede na gostovanju kod Adria Oil Škrljeva odlično je raspoloženje među Lavovima što naglašava i centar Kristijan Šutalo:

- Na toj se utakmici osjetilo da igramo i borimo se jedan za drugoga. Ja sam nekako mislio da protiv Zaboka prije možemo osvojiti dva boda nego kod Škrljeva. I ovoga puta se pokazalo da neigraju igrači, već momčad što smo mi bili na Kvarneru.

 Susreti protiv Cibone uvijek su motiv više i mamac za gledatelja.

- To su utakmice u kojima samo možemo dobiti, a to je naprimjer da radimo na našoj obrani i kretnjama u napadu. Definitivno se veselimo utakmicama protiv Cibone i Zadra jer znamo da su nam šanse male, ali se nikome nećemo predati već oni na terenu moraju to pokazati. Ova utakmica pred našim navijačima će biti nešto posebno.

Priprema se i niz iznenađenja za gledatelje, a jedan od njih je i natjecanje u šutu u poluvremenu utakmice kada će sponzor utakmice Sportski centar Dubrava nagraditi najsretnijeg gledatelja.