Hrvatska
Regija
Cibona u Topolici bez imperativa i s velikom željom za nastavkom pobjedničkog niza

Cibona u Topolici bez imperativa i s velikom željom za nastavkom pobjedničkog niza

Utakmicu najavljuju Ivan Velić i Krešimir Ljubičić.

Košarkaši Cibone su nakon pobjede nas Šibenikom na Baldekinu nastavili put za Bar gdje ih čeka gostovanje kod Mornara u sklopu 17. kola ABA Lige.

U prvom dijelu sezone Cibona je pobjedila Mornar u Draženovom domu sa 84-73 i to relativno lako kad su Vukovi otvorili utakmicu sa 19-0. Jednako dobrom otvaranju se nadaju i večeras u Topolici gdje dosada bilježe jednu pobjedu i jedan poraz.

- Mornar je jedina ekipa u dosadašnjem dijelu ABA Lige za koju smatram da zaslužuje puno bolju poziciju na tablici nego što je to slučaj. Posebice su u zadnje vrijeme podigli svoju igru nakon što su ispali iz Eurocupa. Bit će izuzetno teško gostovanje protiv tako jake i moćne ekipe kao što su oni ,ali nemamo neki imperativ, doma smo ih relativno lako dobili, dobro ćemo se pripremiti i za njih i pokušati napraviti dobar rezultat i u Baru - rekao je uoči susreta trener Cibosa Ivan Velić. 

Tešku utakmicu očekuje i Krešimir Ljubičić, igrač Cibone:

- Nakon pobjede u Šibeniku i teškog putovanja u Bar nadamo se da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu. Sigurno da će biti teška i zahtjevna, ali dat ćemo sve od sebe da nastavimo ovaj niz pobjeda i zadržimo sjajnu atmosferu u momčadi - naglasio je Ljubičić. 

Utakmica se igra u Baru u ponedjeljak, 28.01. s početkom u 18.00 sati iuz elevizijski prijenoso na Arena Sport 1.