Hrvatska
Cibonin tabor: Uz energiju naših navijača do brze i agresivne igre

Cibonin tabor: Uz energiju naših navijača do brze i agresivne igre

Autor: Teo Cilar Photo: Zvonko Kucelin/KK Zadar

Petak je dan za majstoricu Prvenstva Hrvatske. U Ciboni se nadaju nametnuti svoj ritam koji bi utakmicu usmjerio na njihovu stranu.

Košarkaši Cibone u odlučujućoj, petoj, utakmici finala HT Premijer lige traže naslov protiv vječnih rivala iz KK Zadar. Utakmca se igra u danas od 19 sati u KC Dražen Petrović te se očekuje pravi spektakl s obzirom da je ostalo oko 1500 ulaznica što će Vukovima zasigurno dati dodatni motiv. Preostale ulaznice u prodaju su putem sustava ulaznice.hr i na blagajnama kluba u petak od 16 sati. Prijenos utakmice biti će na kanalu ArenaSport 1.

Najavu utakmice s Cibonine strane dali su trener Gašper Okorn i igrač Krešimir Radovčić.

“Jeste sigurni da je zadnja utakmica u sezoni ha, ha, ha? Zaista želim da se dvorana napuni, peta je utakmica i nikad se ne zna što će se dogoditi i tko će pobijediti. Moramo biti hladne glave i igrati od početka kako se finala trebaju igrati. Pod time mislim brzo i agresivno koristeći naše prednosti i energiju publike uz koju je sve lakše.” – kroz šalu je izjavio trener Okorn.

“Radili smo cijelu sezonu da dodđemo do ovoga. Finale, napeta atmosfera i jedva čekamo utakmicu. već smo igrali puno pita ove sezone sa Zadrom, poznajemo jedni druge i nema nepozanica. Utakmicu će odlučiti tko uđe žustrije i agresivnije u utakmicu, sitni detalji će odlučiti. Očekujem punu dvoranu i vrhunsku atmosferu, svi koji vole košarku neka dođu i prirede spektakl!” – tako je utakmicu najavio Krešimir Radovčić.