Hrvatska
Regija
Cinkarna zagrijavanje za derbi protiv Trešnjevke

Cinkarna zagrijavanje za derbi protiv Trešnjevke

Danas i sutra igraju se utakmice 5. kola WABA lige.

Novi veliki izazov je pred košarkašicama Medveščaka koje će u utorak (20.00 – Pešćenica) ugostiti aktualnog pobjednika WABA lige Cinkarnu Celje iz Slovenije u sklopu 5.kola Btravel lige. Zagrepčanke su u prva četiri kola ostvarile jednu pobjedu, a Cinkrana Celje ubilježila samo jedan poraz

 ” Nesumljivo da se radi o jednoj od najboljih ekipa lige i prošlosezonskim prvakinjama. One i ove godine imaju najveće ambicije. Mi nismo imali najbolji start u ligi čemu su između ostalih kumovale ozljede i bolesti, ali svakako želimo u nastavku lige pokušati dobiti što više utakmica. Ovo je utakmica u kojoj je Cinkarna Celje favorit, a mi se kompletirali i spremni smo dati svoj maksimum. Sigurno nismo bez šansi u ovoj utakmici i želim da cure izbace iz glave subotnji derbi Prve lige protiv Trešnjevke 2009 i odigraju utakmicu s kojom na kraju možemo biti zadovoljni, kaže trener Medveščaka Braslav Turić.

Ragusa na svom parketu u 17.45 dočekuje Montanu. Dubrovčanke nakon četiri  kola imaju četiri poraza, a Montana tri pobjede.

U skupini A u srijedu Trešnjevka gostuje kod Crvene zvezde.