Hrvatska
CroHoops liga okrenula novu stranicu u svojoj povijesti

CroHoops liga okrenula novu stranicu u svojoj povijesti

All star susret.

CroHoops liga okrenula je novu stranicu u svojoj povijesti, barem što se tiče All-Star susreta.

Novi format odigravanja, onaj koji je uveć šestom revijalnom All-Star susretu ponudio ogled selekcija Division I iDivision II, ponudio je visoku kvalitativnu razinu košarke, na oba krajaparketa u zagrebačkom Boćarskom domu. 

Da susret neće obilovati laganimpoenima nagovijestila je već poprilično nervozna prva četvrtina u kojoj su seobje ekipe ispromašivale s distance, a koja je okončana neočekivano niskim rezultatom19:14 u korist Division I.

Tijekom druge dionice susreta DivisionI uvećava inicijalnu prednost te se na poluvrijeme odlazi rezultatom 43:32.Tijekom treće dionice susreta prednost Division I se, zahvaljujući konstantnoagresivnoj igri braničke linije te raspoloženim realizatorima Juraju Grabariću i Franji Grbešiću, nastavlja penjati prema nedostižnih +30.


Na samom početku četvrte dioniceselekcija Division II, u vidnom naporu da popravi ukupni dojam, na krilima nizalaganih poena najboljeg strijelca susreta Tvrtka Majića (Rude Boys) te najboljeg strijelca Division II Vedrana Brozovića (IX. Gimnazija) održava korak s Division I te umanjujezaostatak na konačnih 98:72 za Division I.

Spomenuti je rezultat u povijestCroHoops All-Star susreta ušao kao najniži zbroj poena obje ekipe. Ta činjenicaodlično dočarava defanzivnu odlučnost igrača obje selekcije, osobine koja je ueri All-Star 'sapunica' naišla na glasno odobravanje 50-ak gledatelja natribini, među kojima su se u misiji scoutiranja našli i predstavniciaktualnih CroHoops prvaka, Jankomir Transformersa.

Najkorisnijim igračem revijalnogsusreta proglašen je najbolji strijelac te pobjednik natjecanja u zakucavanjima- Tvrtko Majić (Rude Boys). Pobjednik natjecanja u tricama je JosipKovač (Barić & Sons) koji je u pripetavanjunatjecanja koje je okupilo najbolje tracaše obje lige bio bolji od Marka Tomasovića (Savica City) rezultatom 16:15.

Kuriozitet ovog revijalnog susreta jeda su baš svi igrači obje ekipe nesebično uknjižili barem jednu asistenciju!

Tagovi