Regija
Crvenoj zvezdi dosta 10 minuta

Crvenoj zvezdi dosta 10 minuta

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa ABA lige Crvena zvezda mts je u Baru pobijedila Mornar i tako nastavila seriju pobjeda u oba natjecanja.

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa ABA lige Crvena zvezda mts je u Baru pobijedila Mornar i tako nastavila seriju pobjeda u oba natjecanja i samim time nakon dugo vremena zauzela čelnu poziciji na tljestvici regionalne lige. 

Početak utakmice je potpuno pripao domaćinu koji je povećavao prednost iz minute u minutu i na kraju 1/4 imao prednost 29:19, 3 minute prije kraja ove dionice bilo je 25:12.

U nastavku Zveda je krenula agresivno i lovila Mornar te ga tricom Feldeina minutu prije kraja prvog poluvremena i ulovila pa gosti na odmor odlaze s prednošću 44:47.

Nakon osam minuta igre u drugom poluvremenu vodili su 50:63 i ta je razlika bila nedostižna za Crnogorce koji su u par navrata stizali na minus od 5 poena, ali nisu uspjeli da susret uvedu u neizvjesnu završnicu najviše zahvaljujući tome što nisu mogli spriječiti ofanzivni skok Zvezde.

Na kraju Mornar: Crvena Zvezda mts    74:82     (29:19, 15:28, 12:19, 18:16)

Janković i Feldeine su s po 18 poena bili najefikasniji kod Zvezde dok je najzapaženiji kod Mornara bio Luković s 18 poena, a dodao je i 9 skokova. Treba naglasiti i 10 asistencija Needhama.