Europa i Svijet
CSKA nastavlja s potpisima mladih igrača

CSKA nastavlja s potpisima mladih igrača

Autor: Paulo Sarić

Nakon Lopatina još dvoje djece kluba dobilo je petogodišnje ugovore.

Nakon što je dan ranije potpisao mladog reprezentativca Andreja Lopatina, CSKA iz Moskve jučer je produžio ugovor s još dvojicom mladih igrača koji se uklapaju u novu dugoročnu strategiju razvoja kluba. Petogodišnju vjernost ruskom klubu jučer su potpisali mladi Artem Vostrikov i Aleksandar Kurbatov.

Stariji od njih, 21-godišnji Vostrikov, je rođeni Moskovljanin, u klubu je od 2013. godine, a u međuvremenu je dogurao do ruske mlade reprezentacije i mjesta kapetana B sastava. Kurbatov je u klub došao godinu ranije, 2012.

- Artem je zbog životnih razloga morao vrlo brzo sazrjeti te je postao to što jest zbog jasne usredotočenosti na cilj pred sobom. On je jedan od onih koji poštovanje zavrjeđuju djelima, a ne riječima te vrlo ugodno raditi s njime. Kurbatov je, s druge strane, vrlo talentiran, ali je dosta kasno otkriven, kako to često biva s visokim igračima. Pred njim je tranzicijsko razdoblje koje će zahtijevati puno rada. Oba igrača su produkt našeg omladinskog pogona i vrlo sam sretan što će ostati u sustavu. Želim im zdravlje, sreću i profesionalni rast – kazao je glavni trener druge momčadi moskovskog sastava za službene stranice kluba.

Tagovi cska