Hrvatska
Dalmatinski derbi na Baldekinu uz izravan prijenos na Arena Sport TV

Dalmatinski derbi na Baldekinu uz izravan prijenos na Arena Sport TV

Šibenka-Alkar

U petak se u okviru 18. kola HT Premijer lige na Baldekinu sastaju Šibenka i Alkar. Početak susreta je u 18 sati.

Lokalni okršaj momčadi koje su gotovo i susjedi na ljestvici. Šibenka s osme i Alkar s desete pozicije dočekuju ovu utakmicu. Šibenka zadovoljna nakon važne pobjede u Zagrebu kod Furnira gdje su prebacili stotku te Alkar koji je baš nesretno poražen protiv velikog favorita Gorice u svojoj dvorani tricom Batura u zadnjoj sekundi. 

Ne samo da bi ta pobjeda odjeknula u našem košarkaškom okruženju, već bi Sinjane udaljila od pratnje u borbi za ostanak koja i dalje traje. Poznato je kako Šibenka u posljednje vrijeme igra sa šestoricom, najviše sedmoricom, pa je vrlo značajno primijetiti kako je trener Rahimić u Dubravi poklonio mladom Juraju Pleadinu više od 20 minuta. Strašan poticaj i kvalitetne minute za mladog igrača u tvrdoj utakmici. 

Šibenka je vjerojatno kvalitetnija. Vratio im se Amerikanac Freeman. Crnogorac Miković je bio MVP posljednjeg kola s čak 32 koša. Odlični su Širko i Šarić. Alkari priželjkuju kvalitetnije izdanje svojih Amerikanaca Echolsa i Varencea. “Protuotrov” za Mikovića trebao bi biti Hrvoje Vučić. Interesantan ogled Šibenke i Alkara na Baldekinu pogledajte ovoga petka u programu Arena Sport televizije.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore