Hrvatska
Damir Rajković u najavi utakmice s Cedevitom Junior najavio povratak Kujundžića

Damir Rajković u najavi utakmice s Cedevitom Junior najavio povratak Kujundžića

Autor: Vladimir Jurić Photo: KK Depolink Škrljevo

Očekujemo ga početkom studenoga

Pred Zelenima sa Škrljeva četvrto je kolo u HT Premijer ligi koje na parket Sportske dvorane Mavrinci donosi Cedevitu Junior, mlađu sestru Cedevite Olimpije. 

"Mladi vitamini" ostali su veliki dužnici DepoLink Škrljevu na kraju prošle regularne sezone, nakon što ih u tri dana dva puta pobijedili i poslali ih u Ligu za ostanak. Trener Cedevite Junior Damir Mulaomerović tada je živio na velikim lovorikama, jer mu je ekipa bila u samom vrhu hrvatske košarke, te su se lako nosili sa svima. 

Ovogodišnji start novog prvenstva donio je Zelenima tri poraza, a gostima uvjerljiv poraz protiv Cibone i pobjedu protiv Bosca, uz odgođeni susret sa Šibenkom. 

Utakmicu protiv "Vitamina" najavljuje trener Damir Rajković, koji ne dvoji da pred njegovom mladom momčadi još jedan jak protivnik. 

"Stiže nam ekipa kojoj je mjesto u gornjem dijelu ljestvice. Moramo se postaviti čvrsto i ne smijemo imati oscilacije kao u srijedu protiv Kolina, kad smo odigrali loše prvo, a odlično drugo poluvrijeme. Treba stalno biti rezultatski blizu i onda možemo očekivati pobjedu. Ekipa je odlično odigrala protiv Splita i Zadra, pa se nadam da možemo ponoviti tu igru." 

Trenera smo upitali kada se vraća Robert Kujundžić? 

"Robert je prošao sve provjere i polako se vraća u ekipu. Za sada ga još nećemo koristi protiv Cedevite Junior, ali ga očekujem početkom studenog." 

Utakmica DepoLink Škrljevo - Cedevita Junior igra se u subotu, 22. studenog 2022. sa početkom u 19 sati u Sportskoj dvorani Mavrinci.