Time-out
Dario Šarić i prijatelji pomogli ženi u nevolji

Dario Šarić i prijatelji pomogli ženi u nevolji

Autor: Branko Tabak

Mater je prvo mislila da je za*ebavaju.

Jednostavan je taj momak Dario Šarić. Osjetiš kada netko glumi, a kada, onako dječački i zaigrano, pristupi lopti, protivniku, sugovorniku, razdraganom obožavatelju...

Dario nije patvoren. Nije vam taj glumac. Svoj je! Potpisnik ovih redaka uvjerio se u to kao moderator Red Bullove Košarkaške akademiji s Darijom Šarićem u Zadru održane u srpnju.  

I onda se pojavi Instagram objava profila nba.hoopster koja vam još jedno dokaže kako možete promašiti slobodno bacanje, ali  ne i sa Šišijem.  

Evo što se  zbilo

- 4.6.2018. godine, Centar Zagreba. Priča koja pokazuje kakva je Šiši ikona. Moja mater s autom ulazi u prolaz koji je dosta uzak i zapinje s branikom pa je u problemu malo. I naprijed i natrag da ode oštetit će ga jako i nailazi skupina od 5-6 mladih dalmatinaca (to je po naglasku skužila) i jedna djevojka i dečki se ponude ljubazno da podignu auto i isprave ga da ona može samo ravno proći kroz prolaz. Mater je prvo mislila da ju za*ebavaju ali oni mrtvi ozbiljni. I dogovore oni taktiku i plan i podignu auto i isprave ga i odu svojim putem. A mama je tek pred kraj skužila da je to Dario Šarić sa svojom ekipom pa ga je uslikal', stoji u Instagram objavi.



Dok poneke NBA zvijezde šetaju ulicom u pratnji tjelohranitelja, Šiši šeta u pratnji prijatelja. I pomogne tu i tamo.