Hrvatska
David Gunjević: Ako želite stečaj KK Zadar i osnivanje HKK Zadar, recite to otvoreno

David Gunjević: Ako želite stečaj KK Zadar i osnivanje HKK Zadar, recite to otvoreno

Autor: Z.D. Photo: Tomi Burčul/057info

Rezultati odlični, kriza nikad veća

Direktor KK Zadar David Gunjević na klupskom je Facebook profilu objavio podatke o financiranju kluba, nakon što je trener Danijel  Jusup večer ranije javno komentirao lošu situaciju u klubu, navodeći kako neki mjesecima nisu dobili plaće. 

Glavni razlog je, podsjeća Gunjević, taj što iz gradskog proračuna u zadnjih godinu dana nisu dobili ni lipe, a aludirao je i na slanje Nogometnog kluba u Zadar u stečaj uz osnivanje novog kluba - HNK Zadar.

Gunjevićevu izjavu prenosimo u cijelosti: 

RAD UPRAVE U BROJKAMA ILI KAKO JE RADITI BEZ 71% PRIHODA


Jednom izgovorena laž ostaje laž, ali 100 puta ponovljena postaje istinom. Nevjerojatna je količina perfidnosti i bahatosti koja ovih dana dolazi od ljudi slabog ili nikakvog poslovnog obrazovanja, ali i dobar podsjetnik kako je Klub godinama s informacijama bio rezerviran za povlaštene pa su u nedostatku istih odlučili blatiti i klevetati. 

Zato moram reagirati.

Društvo je u periodu unatrag šest mjeseci zbog političke situacije ostalo bez redovnih 1.060.000 € iliti 71% prihoda. Ponavljam - MILIJUN I ŠEZDESET TISUĆA EURA te je točno GODINU DANA bez jednog jedinog centa od svojeg najvećeg dioničara. U istom periodu, klub je ostao likvidan te račun nije bio blokiran dana za što ne treba biti puno pametan i zaključiti kako se radi o čudu (iako neki i s time očito imaju problema), a održavanje postojećeg će definitivno biti najveći izazov u narednom periodu.

Dolaskom g. Martinovića i g. Kljajića Nadzorni odbor je konačno dobio prijeko potrebnu energiju i znanje realnog sektora te će zajednički s Gradom ubrzano raditi na pronalasku rješenja za trenutnu situaciju. 

Dotad će jedina prava informacija dolaziti iz Kluba, a ne sa strane. 

P.S. Dragi Gradski vijećnici, ako želite stečaj i osnivanje HKK Zadra, recite to odmah i otvoreno, a ne da žrtvujem svoje zdravlje bezveze.

P.P.S. Jupe, izdrži.




David Gunjević 

Član uprave - Entuzijast