Hrvatska
David Ušić: Možemo igrati s Cedevitom

David Ušić: Možemo igrati s Cedevitom

Autor: Duje Jurić

17. kolo - 17 sati - 17. dan u mjesecu

Na Mavrincima u općini Čavle sve je spremno za utakmicu 17. kola HT Premjer lige između Adria Oil Škrljeva i Cedevite, koja se igra u nedjelju, 17. ožujka sa početkom u 17 sati. 

Trenutno četvrtoplasirana i pretposljednja ekipa prvenstva sastaju se u bitno različitom ozračju. Gosti nakon minimalnog poraza u prošlom kolu od Zaboka dolaze na Grobnik uzeti bodove, te zadržati četvrto mjesto. Domaćin na krilima prošlonedjeljne pobjede u matineji nad Hermes Analiticom, te ove srijede u velikoj europskoj pobjedi nad Levickim Patriotima i plasmanu u finale Alpe Adria Cupa, želi nastavak niza pobjeda. Zeleni nisu dugo slavili plasman u finale Alpe Adria Cupa, već su se mislima okrenuli sutrašnjem protivniku.

Najavu utakmice Adria Oil Škrljevo – Cedevita zabilježili smo na posljednjem treningu domaćina u subotu poslijepodne u terminu utakmice. Kapetan Josip Barnjak, junak pobjede nad Patriotima u srijedu, smatra da se Cedevita može pobijediti. 

„Mi smo u uzlaznoj formi. Igramo  dobro i ono što je bitno  svi smo spremni. Očekuje nas borba, ali i plasman u doigravanje u slučaju pobjede“.

Centar Adria Oil Škrljeva David Ušić, koji je zadnje vrijeme u sve boljoj formi, naglašava da je ovo odlična prigoda da se nastavi niz pobjeda. 

„Možemo igrati sa Cedevitom. Dokaz je da su ih  ostale ekipe koje su blizu nas na ljestvici pobijedile kod kuće. Pobjeda bi donijela još bolje ozračje u ekipi“.

U goste Zelenima stiže Gradska glazba Trsat koja će zasvirati u dvorani, ali i odsvirati himnu.