Hrvatska
Depolink Škrljevo nakon nepravde u Češkoj nastavlja boru za šesto mjesto HT Premijer lige

Depolink Škrljevo nakon nepravde u Češkoj nastavlja boru za šesto mjesto HT Premijer lige

Autor: Vladimir Jurić Photo: KK Depolink Škrljevo

Dolazi Bosco

Iza košarkaškog kluba DepoLink Škrljevo dva su poraza u samo četiri dana, jedan od Šibenke u HT Premijer ligi, a drugi od Geosan Kolina u Alpe Adria Cupu. I dok je visok poraz od Šibenke veliko iznenađenje, jer je na poluvremenu bio rezultatski egal, poraz u Češkoj od samo jedan razlike (66:65) je "gorkog" okusa uz "poguranac" sudaca za domaću ekipu, koji naprosto nisu dozvolili da gosti s Škrljeva pobijede, iako su to igrom zaslužili. 

Vremena za plakanje nema, jer Zelene u nedjelju od 18 sati u Sportskoj dvorani Mavrinci čeka susret 10. kola HT Premijer lige protiv KKBosco iz Zagreba. Povratnik na HT Premjer ligaške parkete, na ljestvici je ispod Zelenih sa dvije pobjede, jednu manje od DepoLink Škrljeva. Domaćin je u prigodi doći do četvrte prvenstvene pobjede s kojom bi nastavio borbu za šesto mjesto koje vodi u Ligu za prvaka. Trener Damir Rajković i dalje ne može računati na kapetana Maria Rajčića i mladog centra Luku Ćošića koji su ozlijeđeni, odnosno bolesni.

 "Naš protivnik je spoj iskustva i mladosti. Predvode ih iskusni Primorac, Babić i Katura, koji u kombinaciji sa mladim igraćima mogu dobro odigrati. Mi smo ponovno u negativnoj seriji i moramo se vratiti pobjedama. Moramo isprati loše drugo poluvrijeme iz Šibenika. Dva smo dana proveli na putu u Češku i nakon što smo se vratili imali smo samo dva dana da se spremimo za Bosco. No, smatram da možemo dobiti". Riječi su to Roberta Kujundžića, koji igra sve bolje i koji se vraća u formu.

Utakmica DepoLink Škrljevo može se pratiti putem HKS TV ili na valu Radio Korzo, a Zeleni pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu u dvoranu i podrže ih u borbi za nove bodove.