Hrvatska
DepoLink Škrljevo u novom domu lovi prvu pobjedu

DepoLink Škrljevo u novom domu lovi prvu pobjedu

Autor: Vladimir Jurić Photo: Marin Sušić

Utakmicu najavljuje Karlo Uljarević

Prva utakmica u novoj sezoni FAVBET Premijer lige protiv Dinama je stavljena u ropotarnicu povijesti. Po onim narodnim poslovicama: „Prvi se mačići u vodu bacaju“ i „Prvenstvo je još dugo“, košarkaši DepoLink Škrljeva okrenuli su se 2. kolu i srazu s Dubravom. 

Ove nedjelje od 18 sati u svom novom domu košarkaškoj dvorani Kostrena, Zeleni će pokušati doći do prve pobjede u devetoj uzastopnoj  sezoni kako igraju u prvom razredu hrvatske košarke. Dvoboj je to dvoje ranjenih na startu prvenstva.

„Od ponedjeljka smo mislima i treninzima u utakmici s Dubravom", zbori povratnik u redove DepoLink Škrljeva Karlo Uljarević, koji je u utakmici s Dinamom bio najbolji strijelac utakmice, ubacivši Plavima 20 koševa. 

"Igrali smo loše, ali sam uvjeren da možemo doći do startnih bodova. Mlada smo ekipa, ali tu opravdanja nema. Mislim da smo se posložili i da smo spremni za utakmicu sa ekipom iz zagrebačke Dubrave. Pozivam prije svega djecu da dođu sa svojim roditeljima u Kostrenu, kako bi vidjeli našu utakmicu.“

Kako saznajemo od trenera Damira Rajkovića, svi su igraći iz rostera spremni i biti će na raspolaganju za sutrašnju utakmicu.

Iz uprave kluba pozivaju sve ljubitelje DepoLink Škrljeva da dođu u Kostrenu i podrže Zelene u prvoj ovosezonskoj domaćoj utakmici.

Svi oni koji budu spriječeni susret mogu pratiti na valu radio Korza ili putem web-a na HKS TV-u.

Standings provided by Sofascore