Hrvatska
Derbi Dinama i Cedevite Junior i akcija za pomoć Gabrijeli

Derbi Dinama i Cedevite Junior i akcija za pomoć Gabrijeli

Prijenos na Sportskoj televiziji.

Derbi susret 9.kola Prve muške lige između Dinama i Cedevite Junior igra se u subotu od 15 sati u KC Dražen Petrović, a izravno će ga prenositi Sportska televizija.

Ovaj susret neporaženih klubova ima i humanitarni karakter jer se u zajedničkoj suradnji MNK Futsal Dinamo koji od 19 sati u istoj dvorani igra susret protiv Alumnusa i KK Dinamo prikupljaju sredstva za pomoć mladoj djevojci iz Slavonskog Broda, Gabrijeli Kurtušić koja boluje od teškog oblika raka kostiju.


[SVI ZA GABRIJELU]
U tijeku je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje naše sugrađanke Gabrijele Kurtušić.
Gabrijela boluje od intraosealnog rabdomiosarkoma, izuzetno agresivnog i rijetkog oblika raka koji zahvaća kosti bolesnika. Prvotni je cilj humanitarne akcije bio prikupljanje novčane pomoći za dolazak liječnika iz inozemstva i izvođenje operacije. Međutim, brzom reakcijom Gabrijelinih kolega i prijatelja prvotni je iznos već prikupljen te je dolazak liječnika dogovoren.
Kako ne bismo sve prepustili slučaju, trebamo se pobrinuti da naša Gabrijela bezbrižno putuje na operaciju i kemoterapije.
Ovim se putem pridružujemo akciji prikupljanja novčane pomoći za našu Gabrijelu, želeći olakšati ove teške dane njoj i njenim bližnjima.
Donaciju možete izvršiti uplatom novčanog priloga na račun:
IBAN: HR4323400093112436806
Gabrijela Kurtušić
SWIFT: PBZGHR2X
Klub Navijača Dinama Bad Blue Boys Slavonski Brod.

LINK na web stranicu Futsal kluba Dinamo s informacijama o humanitarnoj akciji.