Hrvatska
Diadori derbi, Mislavu gostujuća pobjeda, Amfora srušila Solina...

Diadori derbi, Mislavu gostujuća pobjeda, Amfora srušila Solina...

Autor: KSZŽ

Druga liga Jug


Rezultati 7. kola Druge muške lige - Jug 

Mislav je na gostovanju kod Dražen Petrovića nakon -10 iz prvog poluvremena preokrenu susret te je uz 31 koš Vitaljića upisao novu pobjedu. Kod Šibenčana 22 puta poentirao je Škugor.

Diadora i DOŠK odigrali su pravu poslasticu kola koja se pokazala kao presudna u odlučivanju ekipe koja je prva nakon sedam odigranih kola. 25 koševa ubacio je Toni Torbarina koji je predvodio Zadrane, a kod Drnišana Stojanović je ubacio dva manje, odnosno 23.

Sukošan i Trogir odigrali su pravu, borbenu utakmicu u kojoj je Sukošan zahvaljujući 49 poena nevjerojatnog Kotrulje slavio svoju treću pobjedu. Ivan Bilić uz 23 bio je najbolji igrač Trogira.

Cetina je na domaćem parketu nadigrala mlade momke iz Dubrovnika. Bruno Šipić s 18 i Vatroslav Mastelić s 17 bili su najbolji strijelci Cetine dok je Dubrovnik s 20 predvodio Kovačević.

Amfora je priredila i najveći šok u ovom kolu, odličnom i borbenom igrom savladali su Solin koji je sve do sada bio na diobi prvog mjesta te su pokazali kako se momke iz Makarske treba nešto pitati u toku lige. Stojanovićevih 25 bilo je dovoljno za pobjedu Amfore, a Josip Boban i Martin Bilandžić sa svojih 18 nisu bili dovoljni Solinu za novu pobjedu.

Foto: KK Mislav/Facebook