Hrvatska
Dinamo predstavio 'ugovor sezone'

Dinamo predstavio 'ugovor sezone'

Autor: Z.D. Photo: KK Dinamo Zagreb

Na oduševljenje Bad Blue Boysa

KK Dinamo predstavio je “Ugovor sezone” kako su najavili na svojim društvenim mrežama prije tjedan dana. Unatoč tome što su mnogi mislili da je riječ o transferu s nekim igračem, novi premijerligaš najvažniji ugovor potpisat će upravo sa svojim navijačima, tj. sa svakim kupcem sezonske ulaznice.

Koliko su im navijači važni u KK Dinamo su pokazali i obećanjem kako će u slučaju prodanih 986 sezonskih ulaznica kao glavnog sponzora kluba na svom dresu istaknuti upravo Bad Blue Boyse kroz znak buldoga i broj 1986 koji označava godinu osnivanja te navijačke skupine.

“Ugovorom sezone KK Dinamo ne prodaje “tek ili samo” godišnju ulaznicu za iduću sezonu, već se obvezuje svakom navijaču pismeno da će na svim razinama, od samog vodstva kluba preko stručnog stožera do samih igrača djelovati dostojno imenu koji nosi. Pokraj svih sponzora s kojima je KK Dinamo dogovorio ili će dogovoriti suradnju, upravo kao glavnog sponzora vidimo naše navijače. Bez navijača niti klub, kako u Zagrebu, tako i u Hrvatskoj, Europi ili svijetu nema smisla postojanja”, objavili su iz ovog zagrebačkog kluba. Cijena godišnje bit će 400 kuna, a može se kupiti u Bad Blue Boys Fan shopu u Ilici 37, klupskim prostorijama na adresi Rudeška cesta 71 i online na klupskim web stranicama: www.kkdinamo.hr/godisnje-ulaznice.

Podsjetimo, KK Dinamo je i u prošloj, drugoligaškoj sezoni imao veliku potporu Bad Blue Boysa na čijim krilima su u finalu pobijedili Bosco i plasirali se u najviši rang hrvatske košarke, a još uvijek se pamti dojmljiva atmosfera koju su Boysi stvorili uoči Božića u Kupu Krešimira Ćosića protiv Cibone. Ne treba sumnjati kako će to ponavljati u nadolazećim prvenstvenim utakmicama protiv Cibone, Zadra, Splita, Šibenika, Alkara i drugih.

“Bliži se početak nove sezone u kojem će KK Dinamo debitirati u najvišem rangu hrvatske košarke! Povodom toga, u dogovoru s vodstvom Kluba, odlučili smo provesti akciju prodaje sezonskih ulaznica i tako postaviti temelje za budućnost kluba kako bi u što skorijoj budućnosti dosegli razinu u kojoj ćemo se boriti za naslov prvaka države i nastupati u europskim natjecanjima. Također, odlučili smo da neće biti krajnjeg roka prodaje sezonskih ulaznica već će one biti u prodaji sve do kraja sezone čime želimo omogućiti svakome da, bez obzira na osnovnu svrhu ulaznica, podrži rad Kluba na ovakav način”, objavili su Bad Blue Boysi na svojim kanalima.

KK Dinamo uoči sezone potpisao je nekoliko novih igrača, među kojima su i Ivan Novačić, Tomislav Cvitković, Ivan Vučić, Marin Vručinić, Stipe Dugandžić. Uz starosjedioce poput Hrvoja Garafolića, Damira Markote, Andra Anzulovića u klubu su pokazali da imaju ozbiljne ambicije u prvoj sezoni među najboljima.