Intervjui
Dinamov Dalmatinac produžio ugovor i izjavio: Veselim se utakmicama sa Zadrom, Splitom, Cibonom...

Dinamov Dalmatinac produžio ugovor i izjavio: Veselim se utakmicama sa Zadrom, Splitom, Cibonom...

Autor: KK Dinamo Photo: KK Dinamo

Martin Klepo

Nakon što je u svojoj premijernoj sezoni pomogao Dinamu ostvariti povijesni plasman u Premijer ligu, Martin Klepo produžio je ugovor s klubom na još dvije sezone.

U razgovoru za klupsku stranicu, osvrnuo se na novi ugovor, nedavno završenu sezonu, a otkrio je i neka očekivanja od iduće godine u plavom dresu.

Vrlo brzo smo se dogovorili i drago mi je da ću i dalje biti dio ove priče – rekao je kratko i jasno na pitanje o novom ugovoru.

Dinamo je u posljednjoj utakmici sezone u dramatičnoj završnici slavio protiv Bosca, a ta je pobjeda bila vrijedna ulaska u elitni razred hrvatske košarke.

Tri tjedna su prošla od kraja sezone pa mogu reći da su se dojmovi lagano slegli, naravno da smo sretni zbog onakvog završetka. Proslavili smo kako i priliči osvajanju prvenstva, sezona je bila duga, te smo se opustili kako spada. Glavni cilj ove sezone bio je plasman u viši rang tako da možemo reći da je cilj ispunjen.

 O odgovoru na pitanje o najdražoj uspomeni iz protekle sezone, nije se puno premišljao.

Najdraži trenutak je svakako osvajanje naslova u finalnoj utakmici i nagrada za uloženi trud kroz cijelu sezonu.

Uz igrače na parketu, važan kotačić bila je i podrška navijača s tribina, na čijim je krilima Dinamo i stigao do konačnog trijumfa.

Navijači su nam cijelu sezonu bili vjetar u leđa, sama činjenica da nismo izgubili niti jednu utakmicu na domaćem parketu govori nešto o tome.

 Više se imena ove sezone istaknulo u redovima Dinama, a ako bi morao izdvojiti jednog čovjeka, Klepo je istaknuo kapetana.

Imali smo širok roster u kojem je uvijek netko mogao iskočiti, ali svakako bih izdvojio našeg kapetana Garafolića koji je mnoštvo puta pokazao da je pravi lider ove ekipe.

 Iduća sezona bit će inicijalna za Dinamo u Premijer ligi, a Dinamov Dalmatinac otkrio je očekivanja na momčadskom i osobnom planu.

Očekivanja su da se stabiliziramo u elitnom rangu te uz podršku navijača ostvarimo što više pobjeda. Na osobnom planu želim dati sve od sebe u svakoj utakmici i uz puno rada izaći iz nove sezone kao bolji igrač. Veselim se utakmicama protiv Cibone, Zadra, Splita i ostalih, te svi željno iščekujemo početak nove sezone.