Hrvatska
Dinamovac Klepo: Nedavni poraz od 20 razlike nam je najbolja motivacija za dvoboj protiv Zaboka

Dinamovac Klepo: Nedavni poraz od 20 razlike nam je najbolja motivacija za dvoboj protiv Zaboka

Autor: KK Dinamo Zagreb Photo: KK Dinamo

Vraća se nakon ozljede

Falio je Martin Klepo momčadi Dinama u važnim utakmicama regularnog dijela Premijer lige. Dvadesettrogodišnji branič još uvijek se nakon ozljede vraća u formu.

“Vraćam se iz te ozljede i sve bolje se osjećam”, kratko će inače rječiti Drnišanin svjestan situacije u prvoj momčadi.

“Turbulentno je razdoblje iza nas, imamo taj niz poraza, a sad je došla promjena trenera. Nadam se da ćemo od subote pokazati nove stvari i upisati pobjedu koja će nam pomoći da dignemo samopouzdanje i vratimo se u dobra ritam”

Klepo je s Vladimirom Anzulovićem kao trenerom imao prilike surađivati ranije, u Šibenci.

“Radili smo tamo jednu sezonu. On je ozbiljan trener i dovest će nove postulate u momčad. Tek je stigao, upoznajemo se s novim principima rada. Nadam se da ćemo i što prije pohvatati, ali i što je najvažnije, početi opet pobjeđivati”, kaže Klepo.

O novom suigraču iz SAD-a, Romelu Burrellu kaže da mu želi prije svega, kao i svima u momčadi, puno zdravlja i da se što prije uigraju. Jer u subotu u 18h u KC Dražen Petrović treba pokazati puno bolju igru protiv KK Zaboka.

“Jako smo dobro upoznati s njima. Poraz od njih prije dva tjedna nam je bio zbilja hladan tuš. Mislim da nema veće motivacije za subotu od same činjenice da su nas tada dobili s 20 koševa razlike. Siguran sam da će to biti jedna druga priča u subotu”.

I ovaj puta Dinamo će igrati bez kapetana i najboljeg igrača, Hrvoja Garafolića, ali to ne smije biti, napominje Klepo, nikome izgovor.

“Gara fali kao čovjek, i kao lider i kao košarkaš. I to puno. Ali, ima nas dosta i moramo ga svi nadoknaditi”, na kraju će Klepo.

Ulaznice za utakmicu protiv KK Zaboka moći će se kupiti od 17h na dan utakmice na blagajni dvorane, a Klepo i svi ostali u momčadi pozivaju sve navijače da im pruže podršku u važnoj utakmici.