Hrvatska
Dino Repeša o sljedećem protivniku Cedevite Junior: Vidi se trenerski potpis Ante Nazora

Dino Repeša o sljedećem protivniku Cedevite Junior: Vidi se trenerski potpis Ante Nazora

Autor: BB.hr/Cedevita Junior Photo: Marin Sušić/KK Cedevita Junior

Kvarner 2010 dolazi u ŠSD Boško Božić Pepsi

Košarkaše Cedevite Junior u subotu s početkom od 18 sati u ŠSD Boško Božić Pepsi očekuje susret s ekipom Kvarnera 2010. I premda se radi o povratniku u najviši rang hrvatske košarke, dosad prikazanom igrom spadaju među najkvalitetnije momčadi Favbet Premijer lige. Igrači poput Paola Marinellija ili Marjana Čakaruna garancija su za još jedan težak subotnji ispit Juniora.


Luka Mršić je u zadnjoj utakmici protiv Teoda upisao svoje prve minute u ovogodišnjoj regionalnoj ligi:

"Čeka nas jako teška utakmica jer smo praktički jučer stigli sa gostovanja u Dubrovniku i Herceg Novom, a Kvarner 2010 je po svemu ekipa koja se bori za sami vrh lige. Igraju jako brzu košarku s puno tranzicije tako da ćemo morati pokrivati sve bržim vraćanjem u fazu obrane a poseban naglasak je na obrani Marinellija i Čakaruna."

Trener Repeša je zadovoljan odrađenim na jadranskoj turneji te se nada ponavljanju sličnih izdanja:

"Nakon neugodna dva gostovanja slijedi nam domaća utakmica s Kvarnerom 2010 koji ove sezone prikazuje ponajbolju igru od ekipa koje nisu u regionalnim natjecanjima. Svakako da se vidi trenerski potpis Ante Nazora jer momčad igra agresivno i trče u leđa jako dobro, odnosno vrše pritisak na loptu po cijelom terenu. Pripremili smo se koliko smo stigli i, ako mislimo uzeti dva boda moramo odgovoriti prije svega fizički – tu mislim na trkački dio, odnosno iskontrolirati skok kao na našoj zadnjoj utakmici."

Ulaznice su u prodaji sat vremena prije početka na blagajni dvorane u Trnskom ili putem sustava Entrio.

Standings provided by Sofascore