Hrvatska
Dirljivo, kako samo on zna, Rađa se oprostio od jednog od najstrastvenijih navijača Zadra

Dirljivo, kako samo on zna, Rađa se oprostio od jednog od najstrastvenijih navijača Zadra

Autor: Branko Tabak

Umro je Verunica.

Preminuo je jedan od najvećih, najstrastvenijih i najprepoznatljivijih navijača Zadra  - Enzi Verunica. Vijest su zabilježili lokalni portali, KK Zadar, navijačke stranice, ali i Dino Rađa. Dirljivo, iskreno, iz srca. Baš onako kako smo od Dina naučili. 

- Uđeš u dvoranu punu ka šipak. 3-4 iljade svita, a ti vidis samo jednog. Očale ka dna od boce, dere se cilo vrime, vriđa suce, beštima, maše rukama i ne prestaje cilu utakmicu. Ja umiren od smija. Pitan koji je ovo. A ne znas? To ti je Verunica. Najpoznatiji navijač Zadra i jos poznatiji ribar. 

Tako smo se mi družili godinu dana, a da nikad kavu nismo popili. Samo san se smija njegovin pizdarijama, a on (nadan se) gušta u mojoj igri. Tamo negdi prid ovu usranu 2020. zove mene Hege (Hrvoje Perinči) i kaže da je Verunica teško bolestan i da bi popija kavu. Nađemo se na pumpi na autoputu. Smijali se uru vrimena. Prepričavali događaje tu godinu dana i dogovorili se da će on doć u prvi red na promociju mog filma, a da ću ja doć u njega na specijalni rižot s plodovima mora.

I onda se umiša ovi usrani virus, odgodija prikazivanje i moj Enzi nije stiga pogledat film. Bolest je bila jaca. Zato stari moj večeras u 9 uri ću samo za tebe pustit na kompjuteru pa ti lipo sam u miru baci oko. Samo mi se nemoj javljat da ne poseren gace od straja. Počivaj u miru.