Hrvatska
Đorđe Topolović uvjeren: Mislim da nećemo imati previše problema u Zaboku

Đorđe Topolović uvjeren: Mislim da nećemo imati previše problema u Zaboku

Autor: Cedevita junior/Basketball.hr Cedevita Junior/Basketball.hr Photo: KK Cedevita junior/Josip Begonja

Subota, 19 sati, HT Premijer liga

Nakon reprezentativne stanke, HT Premijer liga se za Cedevitu Junior nastavlja u subotu, kada 4. ožujka u 19 sati gostuje kod Zaboka u sklopu 21. kola HT Premijer lige.

Zabok će svoje mjesto u elitnom rangu za sljedeću sezonu osigurati u ligi za opstanak, budući da su nakon 20 odigranih utakmica skupili 5 pobjeda i 15 poraza. S druge strane, Cedevita Jujior se nalazi na prvom mjestu sa samo 4 poraza i 16 pobjeda. Ova dva sastava su već jednom odmjerili snage ove sezone kada je Cedevita Junior u SŠD Boško Božić Pepsi slavila 75:70.

Prijenos utakmice će biti na HKS TV-u.

“Zabok je uvijek nezgodan na svom terenu, sve ekipe trenutno se bore za svaku pobjedu, pogotovo jer uskoro počinje liga za prvaka i liga za opstanak. Nama je bitno da ostanemo tamo gdje jesmo a to je prvo mjesto, Zabok vjerojatno traži svoju šansu jer će im svaka pobjeda do kraja sezone biti jako bitna. Imamo maksimalan respekt prema Zaboku, imali smo vremena da se odmorimo, dobro smo se spremili tako da očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu,” istaknuo je strateg Cedevite Junior, Damir Mulaomerović.

“Mi u Zabok idemo definitivno na pobjedu. Zabok ima dobrih i iskusnih igrača koji su dobro školovani. Mislim da nećemo imati previše problema, dobro smo se pripremali za ovu utakmicu, odlična je atmosfera u ekipi i u dobroj smo formi tako da se nadam da ćemo doći do pobjede,” najavio je susret centar Đorđe Topolović.