Europa i Svijet
Dobiva li Dario Šarić za suigrača u Sunsima kolegu iz reprezentacije Hrvatske?

Dobiva li Dario Šarić za suigrača u Sunsima kolegu iz reprezentacije Hrvatske?

Autor: Teo Cilar Photo: FIBA

Phoenix Sunsi zagrizli za još jednog našeg reprezentativca.

Kako javlja Arizona Sports, Phoenix Sunsi našeg Darija Šarića zainteresirani su za još jednog hrvatskog reprezentativca, a riječ je o Bojanu Bogdanoviću koji je u posljednjoj sezoni ugovora vrijednog 19.1 milijun dolara. 

Kako su Utah Jazzeri odlučili krenuti i totalni remont, poslavši dva najbolja igrača Donovana Mitchella i Rudya Goberta u Cleveland Cavalierse odnosno Minnesotta Timberwolvse, tako su obzanili da su i svi ostali igrači dostupni, a među njima je i naš Bojan Bogdanović za kojeg su interes pokazali i Los Angeles Lakersi.

Navodno su Phoenix Sunsi ozbiljno zagrizli, a ostaje za vidjeti hoće li Jazzeri biti zadovoljni ponuđenim za našeg reprezentativca. Babo je u prošloj sezoni bio na prosjeku od 18.1 poena, a u posljednjih je pet godina pogodio 869 trica šo ga svrstava na 10 mjesto u NBA ligi. Prošle je sezone tricu gađao s 38.7 posto uspješnosti. 

Sunsi bi trebali ponuditi nekoliko igrača ne bi li mečirali ugovor od 19.3 milijuna dolara koliko ima Bogdanović u posljednjoj sezoni ugovora, a vrlo vjerojatno i draft izbor u nadolazećim sezonama. Phoenix bi Bogdanovića upario s Devinom Bookerom i sjajnim razigravačem Chrisom Paulom, a to znači mnogo otvorenih šuteva za tri poena za našeg reprezentativca!