Hrvatska
Dolazi Hermes, vraća se Mršić

Dolazi Hermes, vraća se Mršić

Autor: KK Zadar

'Apsolutni smo favoriti!'

Košarkaši Zadra će u petak, 30. listopada u 19:00h u sklopu 8. kola HT Premijer lige ugostiti Hermes Analiticu. Zadar je u 6. kolu svladao Adria Oil Škrljevo s visokih 99:68, dok je Hermes Analitica poražena od Splita 69:84. Obje momčadi su morale odgoditi svoje utakmice 7. kola zbog propisane samoizolacije svojih protivnika (Sonik Puntamika i Zabok). Na klupu Zadra se vraća trener Veljko Mršić koji je izašao iz samoizolacije te ponovno preuzima dužnost glavnog trener od Ivana Perinčića, koji je vodio prvu momčad Zadra u posljednje tri utakmice. Zadrani s Cibonom dijele vrh tablice s pet pobjeda i jednim porazom dok su “analitičari” na dnu tablice s jednom pobjedom i to protiv Furnira.

“Čeka nas utakmica protiv Hermes Analitice u kojoj smo apsolutni favoriti. To moramo pokazati na parketu, od prve sekunde moramo ući u utakmicu odgovorno, pokazati da smo momčad i moramo se dizati što očekujem iz utakmice u utakmicu. Uostalom gledamo da se što manje potrošimo, kako bi u dobrom fizičkom i mentalnom stanju dočekali utakmicu protiv Splita,” kazao je trener Veljko Mršić.

“Bit će pobjeda. Očekujem da izađemo puni energije i da malo treneru uljepšamo dan nakon što je bio u samoizolaciji. Dobro smo trenirali zadnja dva tjedna, od njegovog izostanka. Spremno iščekujemo utakmicu sutra,” istaknuo je mladi playmaker Filip Paponja.