Hrvatska
Dominik Mavra uoči Gorice: Sami smo se doveli u ovu situaciju

Dominik Mavra uoči Gorice: Sami smo se doveli u ovu situaciju

Autor: Branko Tabak

Utakmica 'ili jesi ili nisi'.

U nedjelju, s početkom u 18 sati, u Dvorani Krešimira Ćosića će se odigrati treća, odlučujuća, utakmica, polufinalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske između Zadra i Gorice.

Zadrani su neplaniranim porazom u Gorici sebi na leđa stavili ogroman teret jer u nedjeljnom susretu sezoni daju prolaznu ocjenu ili padaju na ispitu. 

- Sami smo se doveli u ovu situaciju. Iskreno Gorica je odigrala dobru utakmicu, pogodili su dosta teških šuteva. Jednostavno moramo dobiti ovu utakmicu i moramo gledati prema finalu, nema druge opcije - istaknuo je Kapetan Dominik Mavra.

Trener Veljko Mršić je nakon poraza u Gorici preuzeo odgovornost na sebe te naglasio kako nije dobro psihološki pripremio momčad.

- Čeka nas nas jedna teška utakmica, svaka majstorica je izazovna. Pobjednik ide u finale, ulog je velik. Gorica je pokazala da može igrati dobru košarku, nezgodni su s ovom petorkom koja im pet vanjskih igrača. Očekujem da ćemo biti bolji nego što smo bili u prošloj utakmici. Naš veliki cilj je plasman u finale, sve ćemo napraviti da to ostvarimo. Mi sigurno imamo kvalitete za to, ali neće se to samo po sebi dogoditi, moramo odigrati jednu dobru koncentriranu utakmicu na obje strane terena i graditi pobjedu posjed po posjed. Tako ćemo doći tamo gdje želimo,a to je finale, najavio je trener Zadra.