Europa i Svijet
Dragan Bender ostaje u NBA ligi

Dragan Bender ostaje u NBA ligi

Autor: Teo Cilar

Ipak neće u CSKA već u glavnog favorita istočne konferencije!

Kako javlja prvi "insider" NBA lige Adrian Wojnarowski, hrvatski reprezentativac Dragan Bender karijeru ipak neće nastaviti u Europskom prvaku CSKA iz Moskve već u glavnom favoritu istočne konferencije predvođene Giannisom Antetokounmpom, Milwaukee Bucksima. 

Bender nije ostavio najbolji dojam u svoje prve tri NBA sezone, dobio je dosta prilika, ali nikako nije mogao uhvatiti kontinuitet dobrih igara, a zatim mu se minutaža u posljednjoj sezoni dodatno smanjila. Sve se činilo kako će karijeru nastaviti u CSKA iz Moskve jer zainteresiranih NBA klubova i nije bilo. Ipak, kako stvari sada stoje, javili su se Bucksi i ponudili našem košarkašu dvogodišnji ugovor koji je on prihvatio.

Iako bi mu možda bilo bolje da je odigrao sezonu-dvije za CSKA, odlučio se za NBA ligu i sada je na njemu da konačno pokaže zašto je bio 4. izbor drafta. Samo se nadamo kako neće izgubiti još dvije godine s malom ili nikakvom minutažom. Ne iskoristi li i najmanju priliku koju su mu odlučili dati Bucksi, mogle bi mu ovo biti i posljednje dvije sezone u NBA ligi. Sve je na njemu!