Time-out
Dragocjeni suvenir poklonio za aukciju i pomoć Mihajlu Manoviću

Dragocjeni suvenir poklonio za aukciju i pomoć Mihajlu Manoviću

SInj je na nogama!

Gospodin Ivica Križanac kontaktirao je redakciju sinjskog Plavog Stroja i iznenadio kolege svojom ponudom. Naime, upravo on je bio sretnik koji je 2003. godine uhvatio loptu koja je bačena prema tribinama nakon velike pobjede Alkara nad Zabokom. Popraćen prepunim tribinama u nevjerojatnoj atmosferi, u legendarnoj, epskoj utakmici Alkar je osigurao ulazak u prvu ligu. Upravo ta lopta predstavlja iznimno bitan detalj Alkarove povijesti, a Plavi stroj ju zahvaljujući Križancu nudi na aukciju.



Humanitarna utakmica između Alkara i Studenta u kojoj će sav prihod biti uručen Mihajlu Manoviću velikom prijatelju KK Alkara igra se u subotu u sinjskoj Gradskoj dvorani s početkom u 20:30 sati. Tom će se prigodom organizirati se prava fešta. 

Na ulazu u dvoranu bit će postavljena kutija u koju  će se ubacivati novčani prilozi za pomoć Mihajlu Manoviću te će se moći kupiti suveniri KK Alkar, kemijske i magneti. Sav prikupljeni novac nadodat će se onome iz kutija i uručiti Mihajlu uz prigodni poklon KK Alkara. Također posjetitelji će moći uživati u sinjskim uštipcima, a na poklon ćete dobiti i naljepnicu KK Alkar.