Hrvatska
Dražen Orešković preuzima B "vitamine"

Dražen Orešković preuzima B "vitamine"

Autor: Teo Cilar

Povratak mladog stručnjaka u dobro mu poznato "jato".

Cedevitina druga momčad koja igra HT Premijer ligu dobila je u ovoj sezoni već trećeg trenera. Riječ je o Draženu Oreškoviću koji se tako vratio u dobro mu poznato okruženje. 

Orešković koji je već dugo godina član stožera hrvatske reprezentacije, ali i Cedevite koju je podsjetimo, napustio na početku sezone i otišao u SAD, točnije u Portland gdje je bio osobni trener Jusufa Nurkića

Druga momčad Cedevite u sezonu je krenula s Slavenom Rimcem na klupi pod čijim su vodstvom bili bez poraza i igrali odlično. Nakon loših rezultata prve momčadi i otkaza Situ Alonsu, Rimac je preuzeo kormilo A momčadi gdje je nastavio s dobrim rezultatima, a na njegovo je mjesto sjeo Ivan Kapov koji je u posljednjih pet kola upisao četiri poraza (Šibenik, Bosco, Zadar i Cibona) te jednu pobjedu (Gorica) što je sigurno bio i jedan od razloga smjene.

Nurkić je tako ostao bez osobnog trenera, a Kapov bez klupe druge momčadi Cedevite dok će Orešković po prvi puta sjesti na klupu kao glavni trener. Motiva mu sigurno neće nedostajati, kvalitetu ima, a kako će izgledati Cedevita pod njegovim vodstvom, vidjet ćemo uskoro!