Hrvatska
Dubrava gost kod uzdrmanog Zadra: Najteža i najlakša utakmica odjednom

Dubrava gost kod uzdrmanog Zadra: Najteža i najlakša utakmica odjednom

Lavovi bez imperativa.

Dubrava Furnir u ponedjeljak gostuje kod Zadra u 4.kolu HT Premijer lige. Biti će to premijerni nastup Dubravaša u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku gdje nikada nisu odigrali službenu utakmicu. Trener Darko Krunić ističe da je Zadar apsolutni favorit.

”Kod svake promjene trenera igrači se malo prodrmaju i žele pokazati da su bolji nego što jesu. Mi gledamo sebe i pokušavamo unaprijediti našu igru i u obrani i napadu. Trebamo izgledati kao momčad i to nam je želja bila i prije utakmice s Cibonom. Tada nismo uspijeli u nakani da primimo što manje laganih poena i da budemo bolji u obrani. Sada nam je nova prilika u Zadru da pokažemo da neke stvari možemo raditi bolje”- kaže Krunić.

Organizator igre Dubrave Furnir Josip Gulam ističe:

- Ovo je možda najteža i najlakša utakmica za nas jer u Zadru nemamo što izgubiti. Nemamo nikakav imperativ pobjede i želimo se pokazati u što boljem svijetlu i da ih pokušamo što dulje držati u egalu. Tu bi se možda kroz njihovu nervozu otvorila nama neka šansa da pokušamo iznenaditi. Najvažnije je da prikažemo bolju igru nego protiv Cibone i da popravimo segmente, a to se prije svega odnosi u obrani i trčanju. Sigurno da će kod njih promjena trenera izazvati pozitivan šok i očekujemo da će na taj način oni biti još motiviraniji”.