Hrvatska
Regija
Dubrava na testiranju u Sloveniji

Dubrava na testiranju u Sloveniji

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Dubrava

Prvo Šenčur pa Lapko

Tri tjedna uoči početka nove sezone košarkaši Dubrave će subotu i nedjelju provesti u Sloveniji gdje će odigrati dva prijateljska susreta protiv Šenčura (subota, 19h) i Pivovarne Laško (nedjelja, 17h). 

Trener Jeronimo Šarin zbog problema s virozama igrača nije ovoga tjedna imao mogućnosti imati cijelu momčad na okupu pa će neki izostati u navedenim provjerama.

'- Dosadašnji dio priprema prolazi po planu kako smo i zamišljali ovaj period izuzev tih problema s virozama. Ako se to moralo dogoditi bolje da je sada nego kasnije. Momčad radi dobro i prima nove ideje koje smo pripremili za novu sezonu i nekako s nestrpljenjem čekamo nove pripremne utakmice da vidimo gdje smo u ovom trenutku. Čekaju nas dvije kvalitetne utakmice, a posebno ova prva s Šenčurom koji igra ABA2 ligu i te naše prijateljske utakmice su postale neka tradicija jer već treću godinu igramo međusobno. To je vrlo dobra momčad s dobrim trenerom i zanimljivim igračima i to će nam biti pravi test. Laško je nešto niži nivo nego Šenčur, ali isto tako klub s tradicijom koji jako dobro radi. Evidentno je da imamo puno prostora za napredak što je u neku ruku i očekivano jer smo opet najmlađa ili među najmlađim momčadima lige, kazao je Šarin.