Sponzorirani članak
Dubrava pojačala tim za još jednog lava

Dubrava pojačala tim za još jednog lava

Nova suradnja

Pojačali smo naš tim za još jednog lava, ovoga puta onoga koji riče glasnije i koji će uvelike olakšati ekipi brojna putovanja i natjecanja te nas brže odvesti do novih pobjeda.

Ovim putem se želimo zahvaliti ( i malo pohvaliti :-) našem novom sponzoru AUTOHRVATSKA. što su prepoznali kvalitetu i rad Košarkaškog kluba Dubrava i ukazali nam svoje povjerenje te nas ojačali sa dodatnim kotačima i motornom snagom novog Peugoeta 2008 kojeg je naš direktor Boris Gnjidić preuzeo u ime Košarkaškog kluba Dubrava.

Tom prilikom je Izjavio: Želim se zahvaliti našem sponzoru koji je prepoznao Košarkaški klub Dubrava kao mali klub velikih ljudi koji svojim idejama i strasti koju ulažu u košarku čine našu zajednicu boljim mjestom zasuživot.

Ova suradnja nam je dala dodatni poticaj da smo na dobrom putu te da naše Škole košarke, Omladinski pogon te naši Seniori mogu u nove, veće i bolje pothvate.

Još jednom želimo naglasiti koliko ovo znači za mali klub poput našeg i hvala na vašoj vjeri u nas i što ste prepoznali našu ideju i planove tekao novi sponzor kluba omogućili da ričemo glasnije. 

Kako izgleda novi Peugeot 2008 ćete imati prilike vidjeti ispred naše dvorane u Dubravi i ako nas vidite na cesti - mašite.  

Hvala još jednom - nama je Božić došao ranije.

Vaš Košarkaški klub Dubrava.