Europa i Svijet
Hrvatska
Dubrava potvrdila odlazak najboljeg igrača, poznato je i gdje će nastaviti karijeru

Dubrava potvrdila odlazak najboljeg igrača, poznato je i gdje će nastaviti karijeru

Autor: Z.D. Photo: KK Furnir Dubrava

Službeno je!

Taveion Hollingsworth prelazi u B.C. Petrolina AEK Larnaca iz Cipra. Potvrda stiže iz samog kluba:

'Košarkaški klub Furnir ovim putem službeno potvrđuje da je u dogovoru sa trenerom i upravom kluba donesena odluka da našem igraču, Taveionu Hollingsworthu izađemo u susret te mu odobrimo transfer u novi klub - B.C. Petrolina AEK Larnaca, Cipar.

Taveion je svojom igrom uvelike osnažio mladu momčad Furnira i pridonio je sinergiji i povezivanju igrača koji su kroz igru u HT Premijer ligi i natjecanju u Alpe Adria Cupu uspjeli steći prijeko potrebno iskustvo koje je klubu sa najmlađim igračima bila uzlazna putanja prema 6 najboljih.

Odnos trenera i igrača je posebna priča a Ty me kao igrač i čovjek osvojio na prvu loptu. Kada je dobio ponudu Petroline AEK Larnaca iz Cipra koja je puno izdašnija od ugovora koji je imao s našim klubom, a s obzirom da nas je svojim ljudskim i igračkim kvalitetama zadužio te je bio ključni kotačić u ostvarivanju ovogodišnjeg cilja, plasiranja u Ligu za prvaka, mislimo da je više nego moralno da mu omogućimo dodatnu zaradu, izjavio je trener Jeronimo Šarin.

Direktor kluba Boris Gnjidć je istaknuo: KK Dubrava je u prvoj sezoni četverogodišnjeg plana gdje smo već od ovog trenutka u fazi sklapanja ekipe za sljedeću sezonu, a plasman u Ligu za prvaka će nam pružiti uvid tko je igrački spreman za najveće ciljeve. Pred nama je niz utakmica u kojim ćemo kao i dosada dati svoj maksimum te se usredotočiti da naši mladi igrači daju sve od sebe i pokažu što mogu. Ovim putem zahvaljujemo Taveionu na svemu što je napravio za klub, igrače te što je svojim ljudskim kvalitetama pokazao kada je bilo najteže koliko može, zna i vrijedi. Ty, želimo ti svu sreću u daljnjem radu te još jednom veliko hvala za sve.