Hrvatska
Dubrava u Jazine stiže rasterećena: Pojavit će se šansa za pobjedu

Dubrava u Jazine stiže rasterećena: Pojavit će se šansa za pobjedu

Svaka nova utakmica novi je izazov.

Dubravu Furnir nastavak sezone vodi u Zadar. U subotu će od 19 sati gostovati u legendarnim Jazinama kod domaće Sonik Puntamike dobro znanog suparnika iz prošlogodišnje sezone u Prvoj ligi gdje su ova dva kluba odigrali pet utakmica, a u finalu su Zadrani slavili 2-1 i izborili HT Premijer ligu. Ove sezone u prvom međusobnom susretu u Dubravi nakon produžetka su slavili Lavovi koji nakon pobjede protiv Hermes Analitice u dobrom raspoloženju dočekuju nastavak sezone.

- Atmosfera u ekipi je jako dobra pogotovo kad pobjediš direktnog suparnika za ostanak u ligi. To je iza nas, a ispred još veliki broj utakmica u ligi. Prvi je Sonik koji je iskusna ekipa i čije mjesto na tablici sigurno nije realna slika te ekipe. Imali su nekih problema s ozljedama, otišao im je Jukić u prvom dijelu sezone. Pojačali su se s iskusnim Marićem koji je za ovu ligu top igrač i sigurno da će ta utakmica biti vrlo teška za nas. Kao i u svim utakmicama i u ovoj će postojati određena šansa, a na nama je da je iskoristimo”, kaže trener Vladimir Krstić.

Sigurno je da rasterećeni idemo na ovo gostovanje nakon pritiska koji smo imali u prošloj utakmici. Nama će svaka slijedeća utakmica biti novi izazov jer moramo ponoviti da imamo veliki broj igrača koji prvi puta igraju u HT Premijer ligi i kroz svaku novu utakmicu ekipa će rasti.