Hrvatska
Dubrava u jednom danu predstavila dva nova igrača

Dubrava u jednom danu predstavila dva nova igrača

Autor: Krešimir Galić Photo: ABA league j.t.d./Dragana Stjepanović

Bivši kapetan Cedevite Junior i dojučerašnji bek Gorice

U slaganju momčadi za novu sezonu Dubrava je u jednom danu potvrdila dolazak dva igrača. Nakon tri sezone na Kajzerici gdje je bio i kapetan Cedevite Junior 25-godišnji Širokobriježanin Josip Batinić pojačao je sastav Marijana Bagarića. Batinić je u karijeri nastupao za Široki i Cedevitu Junior, a po dolasku u Dubravu je kazao:


 ”Svidjela mi se vizija koju ima Dubrava i kada se otvorila mogućnost da dođem na istok Zagreba vrlo brzo smo se dogovorili. Tri godine sam u Zagrebu i puno puta sam igrao prave gradske derbije protiv Dubrave. Došao sam u jednu zdravu sredinu i željno čekam početak priprema za sezonu gdje želimo što više razveseliti naše navijače.”


Novo ime na vanjskim pozicijama je i 25-godišnji Fran Došen, dojučerašnji igrač Gorice koji je prve košarkaške korake napravio u Cedeviti:

”Moja želja je od prvog treninga se pokušati nametnuti i izboriti za minute u Favbet Premijer ligi. Vjerujem da ću opravdati dolazak u Dubravu i zajedno s cijelom momčadi rasti iz utakmice u utakmicu”, kazao je Došen.