Hrvatska
Dubrava kod Škrljeva traži pobjedu

Dubrava kod Škrljeva traži pobjedu

Puno toga se vrti oko Barnjaka.

Dubrava Furnir je porazom od Zaboka na domaćem parketu otvorila sezonu u HT Premijer ligi. Lavovi nisu pokazali izdanje u kojem su ih očekivali navijači, a priliku za popravak dojma i hvatanje prve pobjede imaju u subotu na gostovanju kod Adria Oil Škrljeva.

 ”Svjesni smo da protiv Zaboka naša igra u obrani nije bila prava. Bila je to prva utakmica u kojoj se osjetila i neuigranost jer nismo svi bili od početka priprema. Mislim da smo ovaj tjedan postavili neke malo bolje principe u obrani. Moramo dignuti agresivnost i ja vjerujem da će se to vidjeti već u ovoj utakmici. Škrljevo ove sezone ima veće ambicije i rekao bi malo bolju momčad. Njihova prva utakmica protiv Zadra nije pokazala njihovu stvarnu vrijednost. Izgubili smo i mi i oni i ova utakmica će biti puno zanimljivija jer obje ekipe će ići na pobjedu.” - kaže Marko Šarac, krilo Dubravaša koji je sa 17 poena bio svjetlija točka startnog poraza Dubrave Furnir.

Šarac je u drugom dijelu prošle sezone nosio dres Adria Oil Škrljeva, a kao najveću opasnost izdvaja Josipa Barnjaka.

 ”Bio je prošle i ove sezone kapetan i nositelj momčadi. Oko njega se puno toga vrti, ali oni imaju još nekoliko odličnih igrača koje moramo limitirati ukoliko se želimo s pozitivnim rezultatom vratiti u Zagreb”.