Hrvatska
Dubrovčanin Vidović seli u Dubravu

Dubrovčanin Vidović seli u Dubravu

Nakon Krajine i Mandalinića za Furnir je potpisao još jedan igrač.

Dubrovčanin Mateo Vidović (22) novi je organizator igre Furnira. Vidović je prošle sezone igrao za Dubrovnik (15 poena, 7 asista po utakmici), a završno doigravanje za HT Premijer ligu odigrao je u dresu Dinama kada su Plavi upravo poraženi od Furnira u dvije izlučne utakmice za ulazak u HT Premijer ligu.

 Prošao je kroz mlađe kategorije Dubrovnika i Cedevite, a seniorsku košarku uz Cedevitu, Dubrovnik i Dinamo igrao i u Boscu.

Nakon dolazaka Filipa Krajine i Lovre Mandalinića, Vidović je treće ovoljetno pojačanje Dubravaša koji do početka priprema najavljuju još poneko novo lice u sastavu Jeronima Šarina.

”Nakon završetka doigravanja s Dinamom postao sam slobodan igrač, a kako me kontaktirao trener Jeronimo Šarin i naznačio mi ulogu koju bi trebao imati u idućoj sezoni nisam se puno razmišljao. Ovo će biti još jedan iskorak za mene u sezoni koja će biti vrlo zanimljiva s obzirom da na drugačiji sustav natjecanja. Nadam se jednoj uspješnoj sezoni kako cijelog kluba, tako i mene osobno”…kazao je Mateo.