Hrvatska
Dubrovnik nakon 10 minuta bio na +20, Depolink Škrljevo ostalo pri dnu poretka

Dubrovnik nakon 10 minuta bio na +20, Depolink Škrljevo ostalo pri dnu poretka

Autor: Vladimir Jurić Photo: KK Depolink Škrljevo

Bez neizvjesnosti

Igraći DepoLink Škrljeva izgubili su utakmici 11. kola FAVBET Premijer lige od Dubrovnika 72:86, te ostali na dvije pobjede.

Prva četvrtina u potpunosti je pripala Dubrovniku, koji je u svim elementima nadvisio DepoLink Škrljevo, dobivši prvih deset minuta rezultatom 31:11. Plus dvadeset su gosti imali u tri navrata, a treba istaknuti da je domaćin za prvih četiri i pol minute dao samo dva koša i to iz slobodnih bacanja koje je iskoristio Kellon Taylor. S druge strane Tomislav Cvitković i Filip Vujičić sa sedam i Gvido Guštin s dvije trice predvodili su napad Dubrovnika.

Zeleni su se probudili u drugoj četvrtini koju su dobili 20:16, ali se na poluvrijeme otišlo prednošću Gospara 47:31. Za prve dvije četvrtine kod DepoLink Škrljeva najučinkovitiji bio je Ivan Gulin s deset postignutih koševa, dok je kod Dubrovnika najučinkovitiji bio Filip Vujičić s 13 postignutih koševa.

Početkom treće četvrtine DepoLink Škrljeva pokušava dostići visoku prednost Dubrovnika, ali su najbliže bili u 26' pri rezultatu 39:52 i minus trinaest. No, onda se gosti ponovno odvajaju, a konačnih 48:68 na isteku četvrtine postavlja tricom Ivan Vodopija.

I u posljednjih deset minuta Dubrovčani nastavljaju sa postizanjem koševa za konačnih

Najbolji strijelac  na utakmici bio je Nikola Stanojević s 21  postignutim košem, a dodao je i 10 skokova za double-double učinak. Kod Dubrovnika Filip Vujičić zaustavio se na 18, a Petar Dubelj i Ivan Vodopija na 15 postignutih koševa.

Standings provided by Sofascore