Hrvatska
Duje malac sa Splita 3 potpisao višegodišnji ugovor sa Splitom

Duje malac sa Splita 3 potpisao višegodišnji ugovor sa Splitom

Autor: Ozren Maršić Photo: Ivica Čavka/KK Split

Hvala bratu Tončiju...

Duje Lisica, rođen 23. siječnja 2004. godine, potpisao je dugogodišnji ugovor s KK Splitom. Izdanak naše škole, Duje malac sa Splita 3, počeo je trenirati s 8 godina i prošao je sve uzrasne kategorije na Gripama i trenutno je ulazni junior.

'Što da vam kažem, ovo je najsretniji dan u mom životu. Ponosan sam što postajem igrač mog kluba s važećim ugovorom. Svjestan sam da je ovo prvi dio ostvarenja snova i da me tek sada čeka naporan rad kako bi se nametnuo da zaigram u seniorskoj ekipi. Ali, spreman na sve izazove. Hvala roditeljima koji su sebe stavili na raspolaganje i olakšali mi bavljenje košarkom, hvala starijem bratu Tončiju zbog kojeg sam se i počeo baviti košarkom' kazao je Duje, koji i sljedeće sezone ima pravo nastupa za juniore.

O Duji Lisici svi treneri u klubu dali su pozitivan odgovor, voditelj škole Ante Grgurević i sportski direktor Teo Čizmić složili su se u deset sekundi i predsjednik Uprave Edo Blažević s velikom radošću krenuo je u slaganje ugovora.

Nema ljepše stvari od ove kada dijete koje deset godina trenira u klubu potpisuje ugovor. Znači da smo svi zajedno uspjeli. Duje je još jedan iz juniorske generacija s potpisom ugovora, a uvjeren sam da će u dogledno vrijeme biti još onih za koje će struka kazati da zaslužuju nositi žuti dres', rekao je Blažević