Hrvatska
Dylan Frye je novi razigravač Vrijednosnica

Dylan Frye je novi razigravač Vrijednosnica

Roster je zatvoren.

Novi razigravač Vrijednosnica Osijek je Dylan Frye s kojim je ugovor potpisan na godinu dana. 

Dylan je rođen 1997. godine u Pembroke Pines, Florida, USA, visok je 186 cm, igra na poziciji beka razigravača i dolaz iz Miamija, Florida. 

Košarku je počeo trenirati sa 7 godina u rodnom Pembroke Pines, a igrao je za srednjoškolske ekipe Hialeah Gardens, Mater Academy Charter i Miami Christian, sa kojom je bio prvak države Florida. 

Sveučilišnu košarku je igrao četiri godine za Bowling Green State University, gdje je bio starter u poslijednje tri sezone, a u sezoni 2019/20 je za popularne Falconse za prosječno 29,6 minuta imao učinak od 13,3 koša, 3,5 skoka i 4 asistencije po utakmici. 

- Dylan Frye je igrač koji je svojim igrama za Bowling Green Falcons privukao pažnju mnogih klubova i drago nam je da smo ga potpisali. Kroz svoju karijeru je pokazao da može biti lider, da zna razigravati ekipu i da može biti dobar strijelac. Nadam se da će svoj talenat dokazati u Vrijednosnicama i da će sa puno rada kroz sezonu napredovati zajedno sa cijelim našim timom. Ovim potpisom smo zatvorili roster za predstojeću sezonu, a pred trenerom Domagojem Kujundžićem i svima nama je jedna vrlo izazovna i zahtjevna sezona, rekao je Renato Martinko, direktor Vrijednosnica Osijek: