Hrvatska
Dželalija: Provjetrili smo momčad mojim dolaskom, a  protiv Cibone ćemo biti borbeni i srčani

Dželalija: Provjetrili smo momčad mojim dolaskom, a protiv Cibone ćemo biti borbeni i srčani

Autor: Branko Tabak

Može li Šibenka iznenaditi Cibonu?

Trener Šibenke Edi Dželalija u najavi završnice Kupa Krešimira Ćosića osvrnuo se na momčad koju ima na raspolaganju i poteze koje je povukao preuzimanjem klupe Šibenke.

- Imamo puno mladih, strpljenja za njih i dugoročne planove. Momčad smo, što se starijih igrača tiče, malo provjetrili i pročistili. Ostali su oni koji mi odgovaraju karakterno, koji mladima mogu biti učitelji. Oni i te kako pomažu da mladi stasaju, naglasio je Dželalija posebno istaknuvši doprinos u igri mlađahnog Tonija Nakića

Uoči susreta četvrtfinala protiv Cibone ne maše bijelom zastavom.

- Moja želja i želja igrača je da pružimo drugačiju sliku od zadnje utakmice s Cibonom. Želimo biti borbenija i srčanija Šibenka, želimo biti što duže u egalu, a tada se pojavi i dodatno nadahnuće. Znamo da je Cibona favorit i da ima kvalitetu za osvojiti turnir, ali mi vjerujemo i želimo biti konkurentni.

Istaknuo je i značaj Jakova Vladovića za igru njegove momčadi.

- Vladović se vratio i jako će pomoći Ivanu Vranešu. Ta osovina bek - centar nam s Jakovom dobro funkcionira i jako je nedostajao Ivanu. Svi smo zdravi i spremni osim Ivana Gulina koji je imao operativni zahvat skočnog zloba i vratit će nam se tek početkom sljedeće sezone, rekao je prvi čovjek šibenske struke Dželalija.