Hrvatska
Emisija posvećena Dubrava kupa, evo kada i gdje ju gledati

Emisija posvećena Dubrava kupa, evo kada i gdje ju gledati

Autor: BB.hr Photo: KK Dubrava

Ne propustite


U ovotjednoj emisiji Školska liga donosimo vam prilog iz zagrebačke Dubrave gdje je u organizaciji Košarkaškog kluba Dubrava i suorganizatora Košarkaškog saveza Zagreba održan  jubilarni Međunarodni  20. Božićni Kup za igrače starosti do 13 godina.

Na turniru je nastupilo oko 300 igrača iz 24 kluba i sedam država. Utakmice su odigrane u Sportskoj dvorani Dubrava, dvorani Osnovne škole Granešina i dvorani Osnovne škole Mate Lovraka. 

Emisija Školska liga uvijek donosi  i prenosi našim gledateljima lijepe i pozitivne  sportske i druge zanimljivosti. Jedna od takvih je upravo i ova s lijepog sportskog već tradicionalnog i poznatog obilježavanja Božićnog turnira u zagrebačkoj Dubravi.

Na ovom prestižnom turniru nastupali su poznati košarkaši kao što su : Luka Dončić, Dario Šarić, Ivica Zubac,  Boris Tišma, Mislav Brzoja,  Lovro Gnjidić, Filip Dundović, Urban Klavžar i mnogi drugi.  Božićni Kup, koji se održava  u  posljednjim danima godine  je jedan od najjačih turnira pretkadeta u ovom dijelu Europe. 

Turnir  je službeno otvorio predsjednik Vijeća gradske četvrti Gornja Dubrava gospodin Ilija Sliško, a u svečanom otvorenju turnira  nastupili su Limena glazba i mažoretkinje iz Vrbovca.


XX: Božićni kup –Dubrava 2023.


SPORTSKA TELEVIZIJA - četvrtak 21.00, nedjelja 12.00 ponedjeljak 14.00
Z1 TV- četvrtak 10.15, subota u 12.00 sati
KANAL RI - petak 15.35, nedjelja 07.20 i ponedjeljak