Regija
Erjon Kastrati se vratio u Union Olimpiju

Erjon Kastrati se vratio u Union Olimpiju

Autor: Paulo Sarić

Nakon Špana Zmajčeki su vratili još jednog bivšeg igrača.

Bivši mladi slovenski i aktualni kosovski reprezentativac 23-godišnji Erjon Kastrati potpisao je jednogodišnji ugovor sa slovenskim prvakom. Kastrati je u Sloveniju došao 2009. godine iz Prištine i prve dvije godine je proveo u omladinskim kategorijama Zmajčeka, da bi u sezoni 2011/12 otišao na posudbu u Škofjo Loko. Naredne sezone odlazi u Krku u kojoj se zadržava četiri godine za vrijeme kojih je osvojio dva naslova državnog prvaka, tri kupa i dva superkupa. Od ovoga ljeta odlučio je nastupati za reprezentaciju Kosova.




- Drago mi je što sam se vratio u Ljubljanu. Učinit ću sve u mojoj moći da pomognem momčadi. Nadam se da nas čeka uspješna sezona i da ćemo ispuniti ciljeve koji su nam zadani – rekao je mladi Kosovar, kako prenosi službena stranica ABA lige.

Na predstavljanju bivšeg mladog slovenskog reprezentativca bili su i direktor Union Olimpije Matevž Zupančič, kao i trener Gašper Okorn prilikom čega je potonji kazao:

- Kastrati je domaći igrač koji je tijekom zadnjih godine skupio podosta iskustva. Upoznati smo s njegovim karakteristikama i kvalitetom te sam uvjeren da će se uklopiti u naš sustav i pomoći momčadi koja se sastavlja korak po korak, kao što je bilo i planirano.