Hrvatska
Filip Kraljević i Ive Ivanov na prozivci Zadra

Filip Kraljević i Ive Ivanov na prozivci Zadra

Autor: Paulo Sarić

Iskusna visoka i mlada vanjska linija.

Dalmatinski abaligaš danas je i službeno počeo s pripremama za novu sezonu. Kao što je bilo najavljeno, na prvom treningu su se pojavili svi igrači koje veže ugovor od prošle sezone kao i nekolicina mladih igrača. No, iznenađenje, makar za neupućene, je bilo pojavljivanje dvojice bivših igrača Zadra, Ive Ivanova i Filipa Kraljevića, koji bi u narednim danima trebali potpisati ugovor s klubom. Time su potvrđene priče koje su aktualne zadnjih (tje)dana o njihovom povratku u Zadar i stavljanju naglaska na domaće igrače, kao i one koji već imaju iskustvo igranja u gradu Svetog Donata.


Uz njih na prozivci su se pojavili kapetan Lovre Bašić, Jakov Vladović, Mislav Brzoja, Marko Jurica, Kristijan Krajina, Šime Špralja, Dino Cinac, Domagoj Vuković i nekolicina mladih igrača.

- Dovoljno ste iskusna momčad da vam ne trebam govoriti o pravilima ponašanja, koja ćemo proći u intimi naše svlačionice. Želja mi je da budemo ozbiljni, koncentrirani i posvećeni ovome što radimo jer jedino tako možemo napraviti korak naprijed – izjavio je pritom trener Aramis Naglić.

Bio je primjetan nesrazmjer između broja iskusnih seniorskih igrača u unutrašnjoj i vanjskoj liniji.

- Priključit će nam se još nekoliko igrača. Vidite i sami, po konstituciji, da smo klinika za centra ovih zadnjih pet, šest dana. Radim na tome da dovedeno pojačanja tamo gdje ih treba dovesti – izjavio je strateg Zadra koji je za kraj poručio:

- Puno volje, puno optimizma, puno karaktera, puno komunikacije i vjerujem da ćemo svi zajedno biti zadovoljni.