Hrvatska
Regija
FOTO: Drama u Laktašima, Cedevita izvukla pobjedu protiv Igokee

FOTO: Drama u Laktašima, Cedevita izvukla pobjedu protiv Igokee

Ostali na drugom mjestu.

Cedevita je u 18. kolu ABA lige slavila u Laktašima kod Igokee 75-78. U uzbudljivoj završnici Vitamini su izborili pobjedu koja ih je ostavila na drugom mjestu poretka.

Zagrepčanima je pripalo prvo, domaćinima drugo poluvrijeme. Vodila je Cedevita na poluvremenu 28-40, a poslije trice Ivana Ramljaka u 21. minuti Zagrepčani su bili na 15 poena prednosti. Igokea je pred kraj susreta preokrenula rezultat na 73-72, ali nije imala snage u završnih stotinjak sekundi za konačni uspjeh.

Toni Katić je 13 sekundi prije kraja pogodio jedno od dva bacanja za 73-76, a Danilo Anđušić šest sekundi kasnije promašio tricu za proddužetak.

U skok igri Marko Luković je faulirao Edu Muriću, a on je s linije slobodnih bacanja odveo Cedevitu na nedostižnih 73-78.

U dresu pobjednika Cook je ukupno upisao 17 poena, četiri skoka i dvije asistencije, Katić je ubiljžio 15 poena, dva skoka i dvije asistencije, Ramljak 12 poena i tri ukradene lopte, a Andrija Stipanović 11 poena i tri skoka.

Na strani domaćina Luković je upisao 22 poena, četiri skoka i dvije asistencije, Radivojević je susret završio s 14 poena i četiri skoka, a Sava Lešić s 13 poena, pet skokova i dvije asistencije.

Rezultati by SofaScore