Hrvatska
FOTO: Košarka se vratila u Jazine, krenuo i Sonik, ali bez trenera Kraljevića

FOTO: Košarka se vratila u Jazine, krenuo i Sonik, ali bez trenera Kraljevića

Autor: Branko Tabak

Momčad vode mladi zadarski stručnjaci Stipe Kuliš i Roko Jurlina.

Treninzima su se vratili i košarkaši Sonik Puntamike.

- Tu su naši izlazni juniori i seniori. Za sada je to devet igrača. Radimo u grupama, pridržavamo se naputaka Stožera i poštujemo sve epidemiološke mjere, kazuje nam prvi čovjek kluba Mirko Jošić

Za rad s dečkima odgovorni su mladi zadarski stručnjaci Stipe Kuliš i Roko Jurlina. A što je s dosadašnjim trenerom Šimom Kraljevićem, koji je momčad vodio do prekida prvenstva?

- Kuliš i Jurlina su zaposlenici kluba. Kraljeviću je istekao ugovor 15. ožujka. Hvala mu na svemu učinjenom do sada. Mi u ovom trenutku ne možemo znati što će biti i kako će se stvari odvijati. Do sredine srpnja riješit ćemo pitanje trenera. Naravno da smo otvoreni za razgovore s Kraljevićem o nastavku suradnje, no s obzirom na situaciju u ovom trenutku Kuliš i Jurlina su kao unutarnje rezerve kluba logičan potez, rekao je Jošić. 

 - Svakako ćemo sjesti za isti stol i vidjeti kako stoje stvari. Valja podvući crtu ispod mog trogodišnjeg rada u klubu i sagledati mogućnosti suradnje u budućnosti, rekao je za Basketball.hr Kraljević. 

Povratak košarke u Jazine fotoaparatom je zabilježio službeni fotograf KK Sonik Puntamika Šime Zelić.